Zanosna Slovenka rešila da napravi opšti haos, cure detalji iz skandaloznih memoara: Ovo je ceo svet želeo da zna!
Kraljica Elizabeta, Melanija i Donald Tramp, Foto: White House Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

ovo će napraviti pometnju u americi!

Zanosna Slovenka rešila da napravi opšti haos, cure detalji iz skandaloznih memoara: Ovo je ceo svet želeo da zna!

Uskoro će se Melanijini memoari naći u prodaji

Objavljeno:

Melanija Tramp u svojim memoarima koji će se naći u prodaji narednog utorka, pod naslovom "Melania", iznosi svoj stav o abortusu, neredima nakon predsedničkih izbora u Americi 2020. godine, braku sa Donaldom Trampom, ali ne komentariše skandale koji su ih zadesili i dotiče se britanske kraljevske porodice čiji su gosti bili u Londonu 2019. dok je Tramp bio na čelu Amerike, a ona na poziciji prve dame SAD.

Pre nego što je Melanija Tramp počela promociju svoje knjige, Donald Tramp je britansku monarhiju komentarisao 2023. u razgovoru sa Najdželom Faredžom za GB News, u jeku afere "gde je Kejt Midlton",kada je izjavio: "Veliki sam obožavalac koncepta kraljevske porodice. Imam samo male predrasude, smatram da je kraljica bila neverovatna. Zamislite, svih tih godina, 75 godina, skoro nikad nije pogrešila".

Tramp je dodao da tokom vremena provednog sa kraljicom nikada nije mogao da je natera da kaže o kom britanskom premijeru ili predsedniku SAD ima najlepše mišljenje. Napomenuo je da mu se dopada krall Čarls III, ali da imaju drugačije poglede po pitanju zaštite okoline. “Imamo različite stavove, ali se slažemo. Mislim da je on stvarno divan čovek, slažemo se, on se malo više bavio merama ograničavanja (zaštita životne sredine) nego ja”, rekao je Trump, prenosi time.com.

Tramp je pričao i o princu Hariju koji od 2020. sa suprugom Megan Makrl i njihovom decom živi u Kaliforniji. Novinar je pitao Trampa o Harijevom priznanju u memoarima Spare iz 2023. da je uzimao određene narokotike kao i zahtevu konzervativaca da se sazna da li je on to prijavio u svom zahtevu za državljanstvo SAD.

Ljubav ili interes - Donald i Melanija
Ljubav ili interes - Donald i Melanijafoto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

U SAD se obično postavljaju pitanja o upotrebi droga u zahtevima za državljanstvo, to može da uzrokuje komplikacije na putovanju, ali priznanje o korišćenju droga u prošlosti ne sprečava automatski pojedince da uđu ili ostanu u zemlji.

Na pitanje da li američki narod zaslužuje znati istinu, Tramp je rekao: "Valjda da". A na pitanje da li princ Hari treba da dobije posebne privilegije, uzvratio je: "Ne, i to ćemo morati da proverimo. Ako znaju nešto o drogama i ako je lagao, moraće da se preduzmu odgovarajuće mere". Novinar je insitirao da se pojasne te odgovrajuće mere i da li bi to moglo da znači da Hari neće moći da ostane u Americi. "Ne znam, moraćete to da mi kažete. Mogli biste da pomislite da su to odavno znali", poručio je Donald Tramp koji je često kritikovao Megan Markl, koja podržava Demokratsku partiju.

Tramp o Megan Markl

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

Skandal se desio 2020. kada su. Megan Markl i princ Hari u video obraćanju u magazinu "Time" pozvali Amerikance da odbace govor mržnje i glasaju na predsedničkim izborima što je protumačeno kao njihova podrška Džou Bajdenu, tadašnjem protivkandidatu Donalda Trampa koji je zatim na pres konfrenciji u Vašingtonu protumačio poruku vojvotkinje i vojvode od Saseksa.

"Nisam njen obožavalac i rekao bih ovo, a ona je to verovatno već čula, želim mnogo sreće Hariju - jer će mu trebati", naglasio je, piše Mirror.

Megan i Hari su i ove godine pozvali Amerikance da glasaju, a iako ni sada kao ni 2020. nisu direktno podržali bilo kog kandidata, njihovo oglašavanje tumači se kao podrška Kamali Haris, sa kojom će Tramp odmeriti podršku kod glasača u novembru.

Činilo se pre dve godine da se Bakingemska palata ogradila od poziva Harija i Megan da američki građani prijave za glasanja tokom jučerašnjeg Dana registracije birača. Iz palate su poručili da Hari više nije službeni član porodica i da je izjave dao u privatnom svojstvu.

Trampov sin o Megan Markl

Trampov sin Erik Tramp je pre dva meseca još oštrije pričao o Megan i Hariju, pa je istakao da bi princ mogao da bude deportovan ako njegov otac pobedi na predsedničkim izborima i ukoliko se otkrije da je princ lažirao informacije na svom obrascu za vizu.

Rizičan potez - Melanija Tramp
Rizičan potez - Melanija Trampfoto: Gripas Yuri/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Možete da uzmete ovo dvoje (Megan i Harija), mi ih možda više ne želimo, čini mi se kao da su na sopstvenom ostrvu. Uvek možete da imate loše glumce u svemu. Možete da imate trule jabuke u svakom voćnjaku. Moja mama (Ivana Tramp) poznavala je kraljevsku porodicu i imala je odličan odnos sa Dajanom. Institucija kraljevske porodice je prelepa i mnogi Amerikanci joj se dive. To treba zaštititi", poručio je za GB News i dodao da je Donald snažan savetnik Britaniji.

Melanija o dinastiji

Melanija Tramp u memoarima piše i o sinu Baronu Tramp i ističe da ona i njen muž obožavaju da slušaju Eltona Džona kao i da razmenjuju pisma sa britanskim kraljem Čarlsom III i tako neguju prijateljstvo.

Sudeći po njenim rečima, monarh ne mari mnogo zbog oštrih komentara o njegovoj snaji, ali i sinu.

Bonus video:

02:11

TRAMP GOVORI O FANTASTIČNOM PLANU ZA PREKID RATA U UKRAJINI! Srpski glumac iz Njujorka o Trampovom upozorenju na 3. svetski rat!

(Espreso/Žena Blic/Jelena Milenković/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.